Окрема втіха в нашій діяльності – проводити освітні заходи “на виїзді”

Цього разу ми провели семінар-тренінг “Формування культури спілкування з військовими та ветеранами”, відгукнувшись на запрошення ДУЕТ.

Слухачі – студенти, майбутні психологи, маркетологи, айтівці, – отримали можливисть розібратися у питаннях, що викликають цікавість, сумніви або тривогу.

Відзначимо, що молодь розуміє, що ми живемо в мінливому й бурхливому середовищі, і активно проявляла себе у бажанні проясняти важливі питання та орієнтуватися у непростому сьогоденні.

Спілкування було жвавим, студенти та викладачі ставили цікаві питання й охоче вступали у дискусію. Особливу увагу приділили взаємодії з Захисниками та Захисницями в громадському просторі, наданню першої психологічної допомоги у критичних ситуаціях, коректним питанням до людей з бойовим досвідом.

💬“Нове та невідоме природньо може лякати нас. Боятися нового – нормально. Щоб опанувати тривогу та стрес, потрібно добре орієнтуватися у знаннях про себе”, – підкреслила важливість психоедукації Євгенія Журавель.

Дякуємо Державному університету економіки та технологій за запрошення та теплу гостинну атмосферу. Окремо дякуємо – за організацію навчання з дотримання усіх норм безпеки – у чистому, відремонтованому й гарно обладнаному сховищі.

Зичимо кожному, хто відвідує наші заходи та читає цей матеріал успішно адаптуватися до нових реалій та допомагати з цим іншим. Впораємося. Подолаємо!

Захід відбувся в рамках проєкту “Коло Підтримки” за організації Об’єднання Відповідальних Громадян завдяки фінансовій підтримці наших донорів із SILC.