Вдячні за підтримку ГАРТУ під час масштабної події у сфері українського дизайну – другому сезоні ДВРЗ Design Days у Києві.

Українське дизайн-комьюніті допомагає втілювати в життя соціально важливі проєкти та ініціативи.

Як це було:
3500+ гостей • 4 локації • виставкова площа 1000 м2 • 42 українських виробники • міжнародна спільнота • лекції, воркшопи, виставки, презентації, тощо…

До того ж велика благодійна мета – зібрати кошти для Простору відновлення військових та цивільних “ГАРТ” у Кривому Розі.

Юлій Морозов: «Замість придбання вхідних квитків всіх відвідувачів закликали пожертвувати гроші на наш проект, мене активно знайомили не тільки з дизайнерами й архітекторами, а й з виробниками і дистриб’юторами будматеріалів й іншими дотичними бізнесами, і деякі контакти точно мають потенціал підсилити наш проект»

Ідеологиня ДВРЗ Design Days та кураторка виставки Ларисі Цибіній зазначила:
«Дизайнери переосмислюють свою роль у відповідь на сучасні виклики, перетворюючи творчість на інструмент виживання і надії».

ДЯКУЄМО ДВРЗ за вашу натхненну працю, за зміни, які ви провадите. Ми відчуваємо вашу підтримку!

ДЯКУЄМО всім, хто долучився й задонатив на Простір відновлення “ГАРТ”, де люди, що постраждали від війни, зможуть пройти фізичну, психологічну та соціальну реабілітацію.

Обіймаємо!
Команда Об’єднання Відповідальних Громадян