Запрошуємо відвідати нову арт-подію від митця Ренато Ортіса & co.

Чому б не перевести погляд з виснажливої стрічки новин на речі творчі і незвичні. Завітайте на експозицію Ренато, де різножанрові фотографії дадуть поштовх для появи свіжих смислів та ідей.

Чудова можливість для культурної рефлексії вихідними днями разом з друзями.

Ні слова більше.
До зустрічі!

Коли?
7 і 8 вересня (субота і неділя)
з 17:00 до 20:00
Де?
Локація розташована у Центрально-Міському районі біля парку ім. Ф. Мершавцева. Після реєстрації ми передзвонимо і повідомимо адресу.  На жаль, приміщення не є наразі інклюзивним (але буде після завершення будівельних робіт).

Яка вартість?
Вхід вільний для всіх.
Важлива умова — зареєструватись. Посилання
Будемо вдячні будь-яким за сумою донатам на підтримку простору відновлення ГАРТ у Кривому Розі. Зараз це потрібно як ніколи.
P.S. Через нестабільну роботу гугл-форм, деякі реєстрації можуть “загубитись”. Пропонуємо залишити коментар “+” під цим постом після реєстрації.
Зазвичай ми дзвонимо за кілька днів до початку події щоби підтвердити реєстрацію. Якщо ми не передзвонили вам у Четвер (5-го) або П’ятницю (6-го) — напишіть нам у приватні або залиште тут коментар, будь ласка.
Проєкт “Центр відновлення людей, які постраждали від війни «ГАРТ»” фінансується Представництвом Європейського союзу в Україні