Мета — створити всі необхідні умови, щоб гідно опікуватися тими, хто піклувався про нас. Саме тому ми розбудовуємо простір відновлення військових і цивільних “Гарт” у Кривому Розі. Наш проєкт робить суттєвий поступ: будівлю утеплено, по всій площині замінено дах, встановлено нові енергоефективні вікна з урахуванням оригінального історичного розстеклування, проведено ремонтні роботи у 30 % приміщень на другому поверсі.

Будемо відверті, на цьому шляху ми стикаємось з необхідністю акумулювати потужні сили і величезні ресурси в потрібний момент, часто за короткий проміжок часу. Залучення партнерів – це ефективний інструмент, адже співпраця є вкрай цінною і абсолютно незамінною для реалізації нашого проєкту. Сила в єдності!

Нещодавно у “Гарт” завітала представниця Міжнародної Організації з Міграції в Україні, щоб подивитись на хід виконання робіт та розпитати про поточні потреби. Разом з представниками Об’єднання Відповідальних Громадян оглянули перший та другий поверхи, а також внутрішній двір. Саме завдяки підтримці цієї організації вже завершений ремонт у кабінетах майбутньої служби психологічної підтримки “Гарту”.

Сподіваємось на подальшу співпрацю і щиро дякуємо МОМ за вже надану допомогу.

_ _ _

Одна з нагальних потреб на сьогодні є закупівля якісного медичного обладнання, тому ми шукаємо партнерів в цій сфері.

Якщо ви маєте бажання і готові долучитись, наблизивши таким чином день відкриття центру, де хоробрі захисники, чоловіки й жінки, проходитимуть курс фізичного, психологічного та соціального відновлення — гуртуймося й гартуймося!

У коментарях ми залишили лінки на форми для подальшої співпраці. Також є доречними будь-які за сумою добровільні внески.