Ви просили – ми зробили! Запит на такі навчання існує вже певний час і ми раді, що цього сонячного вечора до нас долучилися 34 криворіжці.

В тому, щоб побудувати притомну комунікацію із людиною, що пройшла війну, насправді немає жодних загадок і “підводних каменів”. Ключове – у слові “людина”.

Вони такі ж люди, як і всі, хто в тилу. Задача кожного із нас – допомогти впоратися з пережитими жахами й інтегруватися у суспільство.

Дві години часу минули непомітно. У бесіді з фаховою психологинею Євгенією Журавель учасники дізналися про:
– Симптоми і стадії розвитку ПТСР,
– Найпоширеніші стереотипи про ПТСР,
– Небезпеку стресу, який не має зовнішнього виходу,
– Корисну роль прослуховування музики та базової фізичної активності,
 Як допомогти людині у кризовій ситуації: плачу, агресії, гніву, апатії, ступору, так званих “флешбеків”,
– Слова і дії в ситуації, коли зустріли пораненого бійця,
та багато іншого.

Дякуємо аудиторії за активність, цікаві питання і бажання розібрати реальні кейси, з якими вони стикалися протягом останнього часу.

Приємно, що люди налаштовані дбати про себе й оточуючих. Частина учасників по закінченні семінару записалася на захід індивідуальної психологічної підтримки. Це можете зробити й ви, лінк на форму реєстрації.

Захід відбувся за фінансової підтримки The German Marshall Fund of the United States. Зміст даної публікації є виключною відповідальністю Об’єднання Відповідальних Громадян і не обов’язково відображає позицію Німецького фонду Маршалла.