Згуртованим і об’єднаним є чим пишатися: нам вдалося очистити чималу ділянку у балці Калетіна. Чудовий зелений клаптик степу поблизу водойми…посеред криворізьких мікрорайонів…
Зворушливо було спостерігати, як учасники різного віку й статі працювали пліч-о-пліч: згрібали сміття, збирали покинуті пляшки у пакети та відносили їх у заздалегідь підготовані місця. І зібрали чималенько! Хто і коли наніс та залишив весь цей мотлох у балці ?

Звісно, не забували толочани знайомитись один з одним: робили селфі, сміх було чутно то попід розлогим кущем, то на берегах поодаль, адже допомогти прийшло багато молоді. І це круто, є привід для оптимізму з огляду на майбутнє нашого міста.

Сонечко теж додавало оптимізму, воно з’явилось акурат на час проведення толоки у майже цілком дощовий і похмурий день. Символічний збіг! Додайте до цього подарунки та смузі для учасників. Це був День довкілля, який точно запам’ятається.

Дякуємо ТРК “Сонячна Галерея”, Комп‘ютерна Академія It Step, Магия Вкуса выпечка и торты, Ukrainian Bike Family, які долучились на повну: учасники толоки отримали весь необхідний інструментарій та гарний мотиваційний заряд.

Коли ми разом дбаємо про спільний простір, проводимо толоки, ми не просто покращуємо природне середовище нашого міста, ми зміцнюємо зв’язки, які пов’язують нас у спільноту.