Життєві обставини людини, що приєдналася до війська, різко змінюються. Контекст життя військових та цивільних разюче відрізняється, а досвід війни накладає відбиток на всіх нас, так чи інакше змінює кожного. Тож нам може бути складно дійти порозуміння.

Про те, як комунікувати із діючими військовими та ветеранами в цивільному житті, ми запрошуємо вас поговорити вже наступної п’ятниці.

Протягом семінару-трегінгу учасники та учасниці:
– Розглянуть питання, які можуть викликати агресію
– Дізнаються, як формулювати думки так, щоб звичайні запитання не викликали образу
– Вчитимуться просити вибачення, якщо запитання виявилося некоректним

Для вас працюватиме Євгенія Журавель, психологиня в екзистенційно-аналітичному напрямку, арт-терапевтка, учасниця Міжнародної освітньої програми з логотерапії та екзистенціально-аналітичної психотерапії GLE International (Віденська школа екзистенційного аналізу), аспірантка Київського Університету ім. Б. Грінченка кафедри психології особистості та соціальних практик. Практичний досвід роботи з 2016 року.
Коли та де?
П’ятниця, 3 травня
З 17:30 до 19:30
Район Соцміста

Як долучитися?
Запрошуйте до участі колег, друзів або членів родини. Не забуваємо, що кожен має бути готовим до повернення військових і всіляко сприяти їх адаптації.

Захід відбудеться за фінансової підтримки The German Marshall Fund of the United States. Зміст даної публікації є виключною відповідальністю Об’єднання Відповідальних Громадян і не обов’язково відображає позицію Німецького фонду Маршалла.