Люди, які живуть в стані війни стикаються з різного роду труднощами, пов’язаними з різкою зміною обставин та тривалою нестабільністю. Тут — і пережиті жахи окупації, і тривожність через масовані повітряні атаки та гул сирен, і хвилювання за близьких, що воюють, і хитросплетіння питань мобілізації та проходження служби.

Наша мета — надати допомогу громадянам у вельми непростих сферах — психологічній та правовій. В суспільстві досі живе стереотип, що “якось все вирішиться”, що звертатися до фахівців — не варто і навіть соромно, але це не знімає нагальної потреби.

Завдяки співпраці з Німецьким фондом Маршалла Сполучених Штатів Америки ми розпочинаємо новий проєкт, який передбачає індивідуальні юридичні та психологічні консультації. Також у планах — кілька семінарів-тренінгів.

Для кого?
 Внутрішньо переміщені особи (ВПО)
– Жінки
– Ветерани/-ки російсько-української війни
– Члени сімей діючих військовослужбовців/-виць та ветеранів/-ок
– Поліцейські, а також курсанти/-ки поліцейської академії

ВАЖЛИВО! Індивідуальні консультації розпочнуться вже із наступного тижня. Щоб зареєструватися, заповніть одну із форм:
Надалі із вами зв’яжуться наші волонтери, узгодять деталі участі та формат консультації.

Усі консультації — безоплатні.
Нумо піклуватися про себе та про один одного. Чекаємо на вас!

Публікація підготовлена за фінансової підтримки The German Marshall Fund of the United States. Її зміст є виключною відповідальністю Об’єднання Відповідальних Громадян і не обов’язково відображає позицію Німецького фонду Маршалла.