Завершується перший місяць весни і ми хочемо поділитися з вами результатами нашого гуманітарного проєкту, а саме  діяльністю Центру підтримки ВПО “24”:
386 родин  були забезпечені продуктовими наборами.
114 рушників було видано особам старше 60 років.
Літнє взуття було надано 492 бенефіціарам, щоб забезпечити їхню безпеку та комфорт у період високих температур.
329 дітей та вагітних жінок було підтримано вітамінами.
182 людини отримали необхідні для них лікарські засоби.
40 родин з дітьми було забезпечено безконтактними термометрами для контролю їхнього здоров’я без ризику передачі інфекцій.

Усього за березень 2024 року ми забезпечили необхідними товарами та продуктами 1543 бенефіціара.

Дякуємо нашому постійному та надійному партнеру Гуманітарній Новій Пошті за підтримку. В даний час дуже важливо об’єднуватись та допомагати всіх хто цього потребує.

Дякуємо за надану гуманітарну допомогу нашим партнерам ГО «Левків Вперед!», ГО “Християнська Дорога Життя”, Polska Akcja Humanitarna (PAH), Гуманітарний Хаб «Житомир» / Humanitarian Hub «Zhytomyr»,  міжконфесійна християнська місія  “Україна для Христа”.

Проєкт Центр підтримки ВПО «24» благодійного фонду “Шелтер Плюс” реалізується за партнерства Об’єднання Відповідальних Громадян за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через USAID.