Щоночі наше місто є об’єктом ударів або транзиту атак “шахедів”. На жаль, ознак, що це припиниться, наразі немає.

Наша місцева ППО працює в межах своїх можливостей і часто робить дива, використовуючи скромні наявні «офіційні» засоби. А ще – залучаючи винахідливих виробників, які роблять доступні і ефективні альтернативи.

Всі ми бачили турелі на пікапах, з якими захисники неба полюють на шкідливих іранських “пташок”. Кожна із цих бригад – дійсно маленька, рук на все не вистачає, профільної зброї також. Всі засоби – важливі, велика інтенсивність пострілів ППО збільшує шанс, що “шахед” не долетить.

До вашої уваги – виріб криворізьких майстрів: турель мобільна «Спис». Девайс – простий, а, відповідно, доступний і надійний. І вже довів свою ефективність для захисту неба.

Один «Спис» коштує 35 000 гривень.

Бригад, які працюють навколо Кривого Рогу – кілька десятків.

Ми готові офіційно замовляти вироби у КРИВОРІЗЬКИХ майстрів, що важливо для підтримки місцевої економіки. Надалі – офіційно передавати до підрозділу, який під кожну турель забезпечуватиме необхідну кількість автоматів і набоїв.

Вкластися у порятунок майна – хороша інвестиція. Інвестувати у порятунок життя – безцінно. Тож нумо трохи вкладемося у те, щоб спати спокійніше!

Просимо долучитися до збору Об’єднання Відповідальних Громадян. Ми би хотіли обладнати кожен з екіпажів, що працює навколо Кривого Рогу, подібним устаткуванням. Кожні зібрані 35000 грн. відразу будуть проплачувати наступне замовлення, про що будемо вас оперативно повідомляти

Найменування організації: ГО “Об’єднання Відповідальних Громадян”
Код отримувача: 39507416
Назва банку: АТ КБ “ПРИВАТБАНК”
Рахунок отримувача у форматі IBAN (гривня): UA943052990000026002000405941
Призначення платежу: Добровільний благодійний внесок
Якщо бажаєте підтримати цю ініціативу іншим способом чи у іншій валюті – зазначте у коментарях, ми із вами зв’яжемося.