Кілька днів тому провели зустріч із представниками громад, на якій ми підбили підсумки проведеної роботи. Загалом подали спільно з громадами 12 проєктних заявок: по 4 із них отримали відмови, проте щодо 8 заявок іще чекаємо відповідей. Сподіваємося на позитивне рішення.
Також надали юридичну допомогу активному осередку в реєстрації громадської організації в Зеленодольській громаді. Бажаємо успіху в роботі та залученні додаткових ресурсів для розвитку своєї громади! Наостанок завершуємо роботу над 2 проєктами спільно з представниками громадського сектора Софіївської громади.

Нагадаємо, що проєкт розпочався влітку 2023 року з дослідження кейсів відновлення в 15 громадах із різних регіонів України щодо залучення коштів донорів на відновлення. З повним аналітичним звітом можна ознайомитись за посиланням.
Наступним кроком було оголошено open call для громад нашого та сусіднього регіону, за результатами якого ми почали співпрацю з Софіївською, Зеленодольською, Нововоронцовською та Томаківською ТГ.

Нині ж наша команда переходить до завершального етапу проєкту. У березні готуватимемо звіти і загальну презентацію проведеної роботи.

Проєкт реалізуємо за сприяння та підтримки міжнародного партнера — Prague Civil Society Centre.