Ще один місяць пройшов, а з ним і нові досягнення нашого благодійного проєкту. Хочемо поділитися з вами результатами діяльності Центру за лютий 2024 року:
– Забезпечили 67 дітей та вагітних жінок підгузками.
– Було забезпечено рисовою сумішшю з соєю 604 людини.
– Видані 340 гігієнічних наборів.
– Забезпечили продуктовими наборами 480 родин з дітьми.
– Підтримали 20 вагітних жінок, надавши їм необхідні вітамінами. Це важливий внесок у здоров’я майбутніх матерів та їхніх дітей.
Усього за лютий 2024 року Центр забезпечив необхідними товарами та продуктами 1511 людей. Це велика заслуга кожного з вас, адже без вашої підтримки ці досягнення були б неможливими.
Дякуємо за надану гуманітарну допомогу нашим партнерам ГО “Левків Вперед”, Polska Akcja Humanitarna (PAH) в Україні, Фундації Дім Рональда МакДональда, БФ “Християнська Дорога Життя”, БФ “Гуманітарний Хаб “Житомир”

Окремо висловлюємо подяку за логістичну підтримку Гуманітарній Новій пошті

Проєкт Центр підтримки ВПО «24» благодійного фонду “Шелтер Плюс” реалізується за партнерства Об’єднання Відповідальних Громадян за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через USAID.