Нещодавній візит команди Об’єднання Відповідальних Громадян до Нововоронцовської ОТГ відзначився приємною зустріччю.

Нас запросили завітати до закладу дошкільної освіти в одному із сіл громади.

Перше, що впало в око – привітання з новим 2022-м роком на стіні однієї з кімнат. Час дійсно ніби завмер з початком великої війни. Але це зовсім не означає, що слід відкинути мрії та плани.

Знайомство з керівництвом та викладачами закладу відбулося у теплій атмосфері. За неформальним спілкуванням за кавою педагоги розповіли про часи окупації, звільнення, поділилися щемливими історіями діточок, розповіли про поточні справи. Звісно ж, було цікаво дізнатися про те, якою вони бачать освіту в селі і якими – навчальні заклади після настання довгоочікуваних Перемоги і Миру.

Наприкінці відбувся обмін дарунками.

Наші американські друзі John Culp, Johnny Faught, Traci Faught та Alex Mcfarland презентували закладові набори розвиваючих ігор, книжок, розмальовок, олівців, фломастерів та канцелярського приладдя для офісу. Своєю чергою, талановиті майстрині подарували власноруч розписані еко-торби – звісно ж, із зображеними символікою та головними цікавинками регіону.

Впевнені, що у людей, які “горять” справою свого життя, все вийде. Віримо у майбутнє херсонського краю і всіляко до цього долучаємося.