Загалом у конкурсі взяли участь 125 заявок від ГО з усіх куточків нашого регіону.
Нагадаємо, що протягом жовтня та листопада минулого року ми реалізували проєкт із психологічної підтримки ВПО, ветеранів війни, їх рідних та близьких. Проєкт включив 50 заходів, залучив 145 людей і був високо оцінений – опинився в топ-10 найкращих.
Настав час переможцям познайомитися!
Спільна зустріч відбулася 13 лютого у Дніпрі. Все те, над чим натхненно працювала команда Відповідальних, презентувала кураторка проєкту Євгенія Журавель.
Зустріч минула у дружній атмосфері й виявилася чудовою можливістю обмінятися досвідом та створити базу для майбутніх партнерств. У кожного з проєктів – окрема специфіка, але загальна мета: працювати над психологічною стійкістю українців у ці буремні часи. Вдосконалитися, взяти у колег цікавинки і реалізувати надалі ще більш потужні задуми – чому б і ні?
Дякуємо Психічне здоров’я для України за підтримку на усіх етапах – від написання заявки до, власне, реалізації та звітування. Окремо – координаторці Ганні Городніченко, за чуйність і те, як вона “горить” справою.

Працюємо далі. І це – зовсім не кліше наприкінці довгого тексту.
Попереду – нові заходи психологічної підтримки співгромадян. Для того, щоб дізнатися про них першими, долучайтеся до телеграм-каналу “Коло підтримки | KR“.
Піклуймося про себе та ближніх.