«Кожен із нас має своє специфічне покликання або життєву місію, призначення для виконання конкретного завдання. Людину не можна ані замінити, ані повторити її життя. Отже, завдання кожної істоти є унікальним, як і її специфічна можливість його виконати.»

Психолог Віктор Франкл

У нашому «Колі психологічної підтримки» пройшов розіграш 3 екземплярів книги «Людина у пошуках справжнього сенсу». Дякуємо за участь наступним учасницям спільноти: Силкіна Олена, Лагунова Катерина, Малука Надія, Тітова Світлана, Онищенко Тетяна, Світлицька Тетяна, Гетьман Тетяна, Іманова Анастасія, Труш Тетяна, Басараб Ольга, Юлія Толчинська, Плющенко Анастасія, Гринченко Ольга, Горбенко Вероніка, Буряк Ольга, Нечаєва Марина.

Вітаємо переможців! Бажаємо вам всім життєстійкості у ці буремні часи. Набуваймо сенси, відкриваймо їх. Тримаймося за них, якщо знайшли.

Як радить Франкл, коли людина усвідомлює «навіщо», вона здатна подолати будь-які «як».

Всі добровільні внески учасників будуть спрямовані на підтримку Простору відновлення ветеранів та цивільних “ГАРТ” у Кривому Розі.

Гуртуємось!

Якщо ви хочете долучитись до нашої спільноти «Коло психологічної підтримки», де ми постимо анонси подій та намагаємось підтримувати один одного у міру сил – залишаємо посилання на канал.