Волонтери Центр підтримки ВПО «24» продовжують працювати на благо суспільства та надавати підтримку тим, кого найбільше зачепила війна.

Поділимося підсумками роботи за останні місяці 2023 року

За цей час видані 1627 набори, спрямовані на задоволення базових потреб співгромадян.

Зокрема,
Жовтень:
– Організована дистрибуція дитячих молочних наборів з фруктовим печивом та молочними коктейлями різних смаків. В підсумку, вдалося задовільнити потреби 121 дитини віком від 3 до 6 років.
– Також було надано підтримку людям з інвалідністю віком 60+, які отримали продуктові набори, що включали в себе макарони, боби, м’ясний паштет та скумбрію в олії. Загалом, команда Центру змогла допомогти 118 людям поважного віку.

Листопад:
– Протягом місяця здійснювалася видача дитячих молочних наборів. Набори отримали 280 дітей віком від 3 до 6 років.
– У той же час були надані необхідні ліки для 173 бенефіціарів, які потребують медичної допомоги і специфічних препаратів.
– В період з 30 листопада по 7 грудня 252 внутрішньо переміщені особи отримали гуманітарну допомогу. Вантаж включав рисову суміш та макарони.

Грудень. Протягом місяця волонтери Центру інтенсивно працювали і змогли надати допомогу за наступними напрямками:
– Видача цивільних аптечок для людей старше 70 років. Таким чином Центр підтримав 50 людей.
– Одяг для дорослих та малечі. Вдалося одягти 410 осіб.
– Різдвяні родинні набори для сімей ВПО з дітьми до 14 років. Команда Центру таким чином подарувала гарний, теплий та різдвяний настрій 223 родинам.

Висловлюємо щиру вдячність команді Центру підтримки ВПО “24” за їхню відданість справі допомагати іншим. Ваша внутрішня мотивація, щире бажання допомагати ближнім, висока працездатність та взаємна підтримка – запорука позитивних змін у ці складні часи.
Потреба у підтримці не зменшується і робота Центру триватиме надалі.

Допомога надається Центром підтримки ВПО “24” благодійного фонду “Шелтер Плюс” в Кривому Розі за партнерства Об’єднання Відповідальних Громадян за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центр демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через USAID.