Одна з учасниць, відгук якої чи ненайкраще розкаже, чому подібні ініціативи з психологічної підтримки необхідні:

 «…заняття дали добрий поштовх до того, щоб працювати над собою і почати далі рухатись. Бо через свою втрату я, у певний момент часу, залізла в ту як би мовити ракушку, щоб витримати. Бо дуже це для мене було травматично. І сиділа в ній, як ті равлики, заховавшись вся повністю. А завдяки цим зустрічам я почала вилазити з тої раковини і намагатися повертатись до якомога більш повноцінного життя…. Тепер я почала оживати!!»

Трохи фактів:
112 осіб безоплатно отримали допомогу. Це жінки з дітьми, жінки, які мають психологічні травми або переживають втрату, внутрішньо переміщені особи, громадяни, які шукають підтримку та спільноту.
40 годин індивідуальних безоплатних консультацій
7 зустрічей у групі психологічної підтримки
Три творчих майстерні для кола психологічної підтримки

Семінари-тренінги «Основи першої психологічної допомоги дорослим та дітям» та «Діти та війна: як говорити з дітьми про втрату близьких»

Дякуємо МБФ Альянс громадського здоров’я, Шведській церкві, благодійній організації Christian Aid, ваша надійна підтримка відчутно вплинула на покращення психологічного стану українців в умовах війни.

Олена: «Я хочу подякувати за підтримку. Ваша допомога дуже відчувається і для нас важливо розуміти, що ми не самі , що нас підтримують, що нас не забувають і що людям у Світі не байдуже, що відбувається з нами, українцями.»

Ольга: «Дякую дуже за вашу допомогу! Приїжджайте до нас у гості після перемоги, ми вас почастуємо варениками та борщем з пампушками.»

Дорогі учасниці й учасники, друзі, дякуємо за піклування про себе, за ваші відверті й теплі відгуки. Якщо хочете щось додати, залиште свій коментар-відгук під постом . Для нас важливо отримувати зворотний зв’язок.

В рамках стратегічного напрямку організації, очікуються інші проєкти у яких ми продовжимо надавати психологічну підтримку. Приєднуйтесь до каналу “Коло підтримки“.