Протягом півтора місяця більш ніж 140 людей безоплатно отримали кваліфіковану психологічну підтримку і допомогу в Кривому Розі.

Багато це чи мало? Якби ми всі рушили кудись потягом, то зайняли б 3,5 вагони-купе! Кожен мав змогу почути й бути почутим. Це були члени родин військовослужбовців, ветерани, курсанти, внутрішньо переміщені особи.

На жаль, зазнали того чи іншого впливу повномасштабної війни переважна більшість українців. “Наша мета – допомогти людям впоратися з викликами війни і поширювати думку, що піклування про себе – це не егоїзм, а необхідність, щоб вистояти зараз та надалі жити повним життям” — психологиня Євгенія Журавель.

Об’єднання Відповідальних Громадян висловлює подяку україно-швейцарському проєкту Психічне здоров’я для України, завдяки підтримці якого відбулись індивідуальні психологічні консультації, робота в групах, семінари і фінальна зустріч.

П.С. В рамках стратегічного напрямку організації, тривають інші проєкти у яких ми надаємо психологічну підтримку. Приєднуйтесь до каналу “Коло підтримки“.