В суботу 27 листопада мали за честь долучились до Форум “МИ – вільні, рівні, сильні’.

Якщо ви переживаєте насильство чи стали його свідком, організатори пропонують звернутись й отримати допомогу за наступними номерами:
102
116123
1547
2345
0800213103

Форум зібрав різноманітну аудиторію: представників і представниць громадського сектору, Національної Поліції, судової системи, юридичної і психологічної сфер та людей із травмою внаслідок домашнього насильства (в більшості випадків це є жінки).

Однією зі спікерок форуму була Євгенія Журавель, психологиня в екзистанційно-аналітичному напрямку, арт-терапевтка і координаторка запуску служби психологічної реабілітації «Простору відновлення “Гарт”». Євгенія розповіла про напрям психологічної допомоги Об’єднання Відповідальних Громадян, в рамках якого у Кривому Розі проводяться індивідуальні психологічні консультації, семінари-тренінги, робота у групах для жінок, матерів, членів родин захисників і ВПО.

Підтримуємо групу організаторів у їх діяльності, дякуємо учасникам і учасницям форуму за бажання дискутувати конструктивно і налагоджувати взаємозв’язки. Виражаємо повагу і надихаємось сміливістю тих жінок, дітей і чоловіків, хто знаходить в собі сили не мовчати.
Друзі, запрошуємо приєднатись до «Кола підтримки», де ми робимо ранні анонси активностей в рамках напряму психологічної допомоги, а також формуємо спільноту взаємопідтримки. Посилання в першому коментарі.