Спойлери бувають корисні!
Тим паче, що вже цієї суботи відбудеться спільна зустріч кола психологічної підтримки!

Протягом кількох тижнів ми проводили заходи психологічної підтримки для рідних і близьких військовослужбовців, ветеранів та ветеранок, внутрішньо переміщених осіб.

З метою ближчого знайомства, обміну набутим досвідом та приєднання до нашої дружньої спільноти нових чудових людей ми плануємо провести спільний захід.

На вас чекає ряд активностей. Відкритися, впоратися із тривогою та негативним впливом обставин можна за допомогою творчості та душевної близькості.

Плануємо три творчі майстерні. Розповімо про них детальніше.

Отже,

Майстерня зі створення свічки
Чудова можливість поспілкуватися на теплі теми і зробити разом маленький подарунок для себе. Позбавтеся від тривожних та нав’язливих думок самотужки, за допомогою власноруч зробленої свічки. Так робили наші предкині, так можете робити і ви.

Майстерня зі створення жіночого символу
Пізнаваймо самих себе! Поговоримо про те, як формувались та змінювались жіночі ролі скрізь призму історії та культури, про вплив сьогодення на жінку та її самосприйняття, про нашу темну сторону і те, чи варто її пізнавати. В процесі бесіди кожна з учасниць матиме змогу створити свій, унікальний символ жіночої сили, який вона зможе забрати з собою.

Майстерня з розпису шоперу
Питання “пакет потрібен?” входить у топ-5 тих, що чує людина щодня. Справа у тому, що він дійсно потрібен. Шопери – зручна й екологічна заміна пакетам. Якщо ж зробити ручний розпис – буде унікальна, дизайнова річ! Проведіть гарно час за спілкуванням і творчою діяльністю, опануйте нові навички у малюванні та зробіть собі приємний сюрприз.

Нумо реалізовувати творчий порив та допомагати один одному! Приєднуйтеся до зустрічі нашої спільноти!

Захід відбудеться у суботу, 25 листопада
Початок о 14:00, тривалість до 19:00
Щоб долучитися – заповнюйте форму: https://forms.gle/QvHA4JWcfgjLkRoH9

Зустріч організовується Об’єднання Відповідальних Громадян за підтримки україно-швейцарського проєкту Психічне здоров’я для України.