Поняття стресу і тривоги міцно увійшли до лексикону пересічного українця. Одні чекають рідних та близьких з фронту й з жахом “ловлять” новини про активізацію боїв на відповідній ділянці. Інших лякає перспектива зими й блекаутів. Дехто переймається через геополітичні загрози.

Кожному – важко. І кожен має на це право.

Всі наші тривоги, страхи й переживання – це нормально. Не є нормальною сама ситуація війни. Про те, як виходити із тривожних станів, ми поговоримо на семінарі-тренінгу.

Що чекає на відвідувачів?
– Розбір фізіологічних та психологічних аспектів тривожних станів
– Інформація про те, яким чином стрес впливає на емоційний стан
– Практичні поради щодо ефективного управління тривогою в повсякденному житті,
та багато іншого

Спікерка семінару – Євгенія Журавель, психологиня в екзистенційно-аналітичному напрямку, арт-терапевтка, учасниця Міжнародної освітньої програми з логотерапії та екзистенціально-аналітичної психотерапії GLE International (Віденська школа екзистенційного аналізу), аспірантка Київського Університету ім. Б. Грінченка кафедри психології особистості та соціальних практик. Практичний досвід роботи з 2016 року.

Що важливо знати?
Семінар-тренінг відбудеться вже найближчої п’ятниці, 24 листопада, з 16:00 до 18:00
Місце проведення – Культурно-громадський центр ШELTER+, вулиця Джона Маккейна (колиш. Армавірська) 28
Для участі у семінарі необхідно зареєєструватися: https://forms.gle/dZczfKZaXu6b8Rpb6

Долучайте до участі друзів або членів родини.

Не забувайте, що існує шлях до відновлення і підтримки, подолання ваших персональних стресів та переживань. Щиро бажаємо, щоб цей семінар-тренінг став кроком вперед для вас.

До зустрічі у п’ятницю!

Захід організовується Об’єднання Відповідальних Громадян за підтримки україно-швейцарського проєкту Психічне здоров’я для України.