Протягом кількох тижнів за підтримки україно-швейцарського проєкту Психічне здоров’я для України ми проводили ряд активностей для рідних і близьких військовослужбовців, ветеранів та ветеранок, внутрішньо переміщених осіб.

Індивідуальні консультації та групова робота, кілька насичених семінарів-тренінгів із актуальних питань – всі ці заходи дозволили зібрати теплу спільноту людей.

Ми дуже сподіваємося, що зустрічі з психологом змінили на краще ваш стан та допомогли вирішити хоча б частину наявних проблем. Досвід, який ви здобули – може бути цінним не тільки для вас.

А що, якщо об’єднати зусилля і поділитися цим досвідом? Людей, що потребують підтримки й розуміння ближнього, стає все більше.

Ми в Об’єднання Відповідальних Громадян постійно шукаємо можливостей надавати необхідну допомогу тим, хто її потребує, робити її доступною, а піклування про себе та своє психічне здоровʼя – нормальною частиною життя. Ми прагнемо згуртовувати людей у складні часи.

Задля більш тісного знайомства, обміну набутим досвідом та приєднання до нашої дружньої спільноти нових чудових людей ми плануємо провести спільний захід.

Що важливо знати?
Зустріч відбудеться у суботу, 25 листопада, з 14:00 до 19:00
Місце не розкриваємо з міркувань безпеки, повідомимо телефони зареєстрованим учасникам
На учасниць та учасників чекає змістовне спілкування, цікаві воркшопи, смаколики та кілька приємних сюрпризів
Як доєднатися?
Заповнюйте форму:
До зустрічі, пані та панове!
P.S. Хочете дізнаватися про нові заходи першими? Підписуйтеся на телеграм-канал “Коло підтримки KR” та будьте “в темі” всіх наших активностей з психологічної підтримки та едукації