Наслідки впливу тривалої війни не оминають жодного із нас. Разом із тим, є співгромадяни, що відчули на собі цю ситуацію найбільше. Мова про внутрішньо переміщених осіб, ветеранів, а також рідних і близьких військовослужбовців.

Ми прагнемо допомогти громадянам у найскладніших і найделікатніших питаннях, серед яких — психологічні. Звертатися до психолога — все ще не тренд у нашій культурі і деінде є дискомфортним для людини, але це не скасовує нагальності такої потреби.

Групові психологічні консультації — можливість поділитися своїми переживаннями і отримати повне прийняття, бути вислуханими й почутими, побачити новий шлях зцілення й вирішення проблем.

Зустрічі груп проводяться 1 раз на тиждень (по 3 години) по вівторках на базі Культурно-громадського центру ШELTER+ (вулиця Джона Маккейна, 28).

Аби зареєструватися, заповніть, будь ласка, відповідну форму:
– внутрішньо переміщені особи (час занять групи – з 13:00 до 16:00): https://forms.gle/AeGrsUXUqsfY6GdR9

члени родин діючих військовослужбовців, а також ветеранів російсько-української війни (час занять групи – з 17:00 до 20:00): https://forms.gle/K8UdKUfoP7LANaT9A
Проєкт реалізується Об’єднання Відповідальних Громадян за підтримки україно-швейцарського проєкту Психічне здоров’я для України.