Людина може добре або не дуже зафіксувати те, що раніше побачила або почула, й точно надовго запам’ятає справу, зроблену власноруч.

Друге заняття курсу з основ вогневої підготовки – це 85% практики. Завдяки повторюваним вправам, спрямованим на розвиток моторики, учасники й учасниці відточують навички із:
прицілювання;
перезарядження;
влучання у мішень;
швидкості реакції;
а також покращують отримані тижнем раніше здібності зі збору та розбору автомата й наповнення “ріжка” навчальними патронами.

Дякуємо відповідальній і старанній групі. Особистий рівень готовності до викликів воєнного часу для кожного із вас, безперечно, зріс.

Важливо. Заняття з основ вогневої підготовки відновляться на початку листопада. Всі заявки, що подавалися на курс, взяті у роботу. Громадяни будуть запрошені до складу нових груп у хронологічному порядку реєстрації.

Тренінги в рамках проєкту Центр готовності цивільних. Кривий Ріг організовані у співпраці Благодійного Фонду Сергія Притули та Об’єднання Відповідальних Громадян за повної матеріально-технічної підтримки Донецького державного університету внутрішніх справ.