Кожен дасть різну відповідь на питання, як він готувався до війни. Утім, заради справедливості, до цього неможливо бути стовідсотково готовим.

Ситуація війни не є нормальною для нашої психіки, і це стосується, зокрема, людей, які полишили оселі у якості ВПО, а також тих, чиї близькі зараз воюють за волю України. В першу чергу, мова про відчуття, внутрішній стан. Той незрозумілий, складний та моторошний комплекс емоцій, яких ми боїмося і часом соромимося, є нормальною реакцією на ненормальні обставини.

Ми потребуємо внутрішньої опори. Об’єднання Відповідальних Громадян проводить набір у групи психологічної підтримки. Зустрічі розпочнуться вже наступного вівторка, 24 жовтня.

Заходи для кожної з груп будуть проводитися 1 раз на тиждень (по 3 години) протягом 6 тижнів на базі Культурно-громадського центру ШELTER+ (вулиця Джона Маккейна, 28).
Для того, щоб приєднатися, оберіть відповідну групу та заповніть форму:
– внутрішньо переміщені особи (час занять групи – з 13:00 до 16:00): https://forms.gle/AeGrsUXUqsfY6GdR9
– члени родин діючих військовослужбовців, а також ветеранів російсько-української війни (час занять групи – з 17:00 до 20:00): https://forms.gle/K8UdKUfoP7LANaT9A
Кількість місць обмежена.

Проєкт реалізується Об’єднання Відповідальних Громадян за підтримки україно-швейцарського проєкту Психічне здоров’я для України.