Вже стало гарною традицією раз на кілька тижнів збиратися суботнім ранком та практикуватися у безпечній та влучній стрільбі. Заняття є продовженням курсу з основ вогневої підготовки від Центр готовності цивільних. Кривий Ріг.

Тренінг має коло сталих учасників, що таким чином контролюють рівень своєї майстерності. Разом із тим, постійно додаються абсолютні новачки, які прагнуть здобути новий досвід.
Програма заняття включає відточування елементів пострілу: заряджання, хват, стійки, прицілювання, влучання у мішень, перезарядження. До уваги учасників кілька видів мішеней та комбінованих вправ, що дозволяють засвоїти якомога більше.

Яка практична користь заняття? Кожен знайде своє, на приклад:
– особистий розвиток стрільця й участь у спортивних змаганнях;
– можливе застосування зброї у рамках законодавства – необхідної оборони та крайньої необхідності;
– і найголовніше – стрілецькі навички точно знадобляться у разі призову до лав ЗСУ, участі у ближніх боях, проведення зачисток звільнених територій.

Ці заняття організовані у співпраці Об’єднання Відповідальних Громадян та Благодійного Фонду Сергія Притули. Міцно тиснемо руку за надану можливість й організацію команді Донецького державного університету внутрішніх справ.

Висловлюємо подяку КНВО “Форт” та особисто представникові підприємства Stan Smith, що забезпечили учасників тренінгу пістолетами Форт-12Р та набоями нелетальної дії.