Будь-яка діяльність має свою мету.

Коли 11 місяців тому в рамках проєкту Центр готовності цивільних. Кривий Ріг розпочався курс з основ вогневої підготовки, ми прагнули навчити громадян безпечному й ефективному поводженню зі зброєю, дати первинні навички тим, хто до цього жодного разу не тримали зброї в руках.

Чи вийшло? Нумо спитаємо у діючих осіб. До вашої уваги коментарі учасників групи, що завершила заняття минулого тижня.

Михайло: «На мою думку, тренінг був доволі інформативний та цікавий у плані простоти подачі інформації та детальним описом цієї інформації».

Людмила: «Вся інформація була корисною. Дуже яскраво запамʼяталося складання та розбирання автомату. Володимир чудовий викладач, можна слухати лекції годинами».

Леонід: «Виявилася цінною інформація щодо дальності ураження зброї, а також процес збору й розбору зброї».

Владислав: «Нарешті я зрозумів, як перезаряджати автомат АК лівою рукою».

Олена: «Хочеться продовження з додаванням стрілецьких вправ, огляду інших видів зброї».

Дар’я: «Практичний блок був дуже потужний. Робота інструкторів Володимира та Михайла на високому професійному рівні. Обговорення останніх подій у Дніпрі також мало важливе значення для мене у розрізі розуміння ставлення суспільства до зброї, до роботи правоохоронних органів. Цінність другого заняття, як на мене, у тому, що я краще почала розуміти складність усіх процесів, пов’язаних з використанням зброї, а також відповідальність за свої дії».

Дякуємо учасникам за наданий фідбек та позитивні оцінки занять. Багато в чому завдяки вам програма курсу стає чіткою, як швейцарський годинник, і дедалі більш насиченою.

Курс триває. У вересні розпочнуть навчання дві нові групи із числа громадян, які подали заявки протягом останніх кількох тижнів. Серед них можете бути й ви – лінк на реєстраційну форму доступний в коментарях до цього допису.

Тренінги організовані у співпраці Об’єднання Відповідальних Громадян та Благодійного Фонду Сергія Притули.

Окремо дякуємо Донецькому державному університету внутрішніх справ за надання всіх необхідних умов для занять.