32 роки в контексті окремої людини – це шлях дорослішання, формування як особистості й нарощування рівня відповідальності – як за себе, так і за ближніх.

32 роки для країни – це сплетіння доль 40 мільйонів громадян. Дуже різних людей, з відмінностями у бажаннях і цілях. Але загальний принцип – схожий.

Ми зростаємо як суспільство й держава. Півтора року від лютого 2022-го чітко донесли думку, що наодинці кожен приречений, натомість, працюючи спільно та допомагаючи іншим, українці здатні творити неможливе.

Героїчні воїни стримують рашистську навалу й метр за метром звільняють наші землі.

Волонтери виробляють, закуповують, іноді дивом знаходять потрібні речі для фронту.

Небайдужі громадяни допомагають українцям, яких війна вигнала з осель, знайти себе на новому місці, організовують видачу гуманітарної допомоги, запускають численні навчання для цивільних.

Звісно ж, варто думати про майбутнє. Відповідей на питання “що далі?” існує багато. Однією з них буде Простір відновлення військових і цивільних “ГАРТ”, робота над запуском якого у Кривому Розі вже триває.

Тільки ми відповідальні за себе та світ навколо. Тож, друзі, тримаймо стрій, цінуймо наш дім, захищаймо його й робімо кращим! 32 – це лише початок, попереду ще багато Днів народження Неньки й безліч цікавих віх.

Зі святом!