Один місяць, 6 спікерок, 6 тем, 139 учасниць, більше 5000 переглядів трансляцій – це все – проєкт ON TIME :серія освітніх семінарів для жінок від Об’єднання Відповідальних Громадян та за фінансування SILC.

Ідея проведення серії освітніх семінарів для проактивних жінок (активісток, волонтерок, представниць бізнесу тощо) з’явилась давно.
Реалізувати її вдалось у липні 2023 року – посеред сирен, активних дедлайнів, митей, коли опускаються руки.

Дівчата вдосконалювали свої навички з самопрезентації та пітчингу на “Самопрезентації 2023” з Наталією Любченко.

Допомагали одна одній відпрацювати інструменти психологічної самодопомоги та стабілізації, підібрати прийоми для менеджерингу свого життя з Дарцею Каплею та її семінаром “Як менеджерити своє життя. Емоційна та енергетична сфера”.

Розкладали по поличках свої фінансові стани, ставили десятки питань щодо фінансової системи та депозитів, аналізували свої витрати, вибудовували пріоритети, працювали над фінансовими цілями з Тетяною Кернос та її семінаром “Вступ у фінанси”.

Пітчили свої проекти так, ніби про них хотів писати Forbes, слухали про надихаючі кейси і відмови як стимул до руху вперед, вчились вірити в себе, дискутували та погоджувались з Дарією Любімовою з Gres Todorchuk

Дізнавались, чому так важливі: правильна аватарка, опис профілю, частота публікацій та виходів у сторіз, проведення ефірів, побудова колаборації з блогерами та брендами з Анастасією Андрух та її “5+1 питання про Instagram

Слухали про особисте та роботу, як поєднувати непоєднуване (здавалось би) в комунікації. А також дізнались, чому не варто ходити на мотивуючі тренінги від Нуне Волкової (Спойлер: наші семінари – не мотивуючі).

Дякую усім, хто доклав вушка, серця, думки для того, щоб липень став місяцем росту і прискорення.

Кожна наша учасниця – просто вихор емоцій та дій. Бажаємо наснаги у кожному проєкті. І Віримо, що всі ви – круті до неймовірності. Нашому місту з вами пощастило!