Зустрічі, що відбулася у мальовничому місці на березі річки Інгулець, передували 8 тижнів кропіткої роботи. Підтримати себе й здійснити внутрішні зміни – це може бути складно, але це необхідно.

Душевні розмови, вправи, арт-терапія – все це змінювало матерів, дружин та подруг військових. Атмосфера цілковитої довіри, можливість висловитися мали на меті підвищити психологічну стійкість дівчат, їх здатність витримувати тиск обставин.

Як результат – оновлення, що помітне навіть зовні. Для багатьох курс починався зі сліз, натомість закінчується із посмішками й загальним просвітлінням. Учасниці опанували навички подолання негативного впливу війни.

Дякуємо Євгенії Журавель, що поділилася своєю любов’ю, талантом й цілеспрямованістю з учасницями, покроково пройшла із ними “від” та “до”.

Щиро бажаємо учасницям групи продовжувати цей шлях, не втрачати себе й зберегти вайб, набутий протягом останніх тижнів. Зичимо продовжувати дбати про себе і врешті-решт дочекатися удома своїх Захисників та Переможців.

Війна продовжується, і нам потрібно вміти допомогти собі, щоб витримати всі виклики і зберегти фізичне і психічне здоровʼя. Групова терапія – одна з таких можливостей.

Також нагадуємо, що в рамках проєкту у співпраці з The German Marshall Fund of the United States ведеться запис на індивідуальні психологічні та індивідуальні юридичні консультації.