Завершення циклу тренінгів нової групи — чудовий момент, щоб підбити певні підсумки. До вашої уваги — враження учасників, від першої особи.

Марія: “Дякую за можливість потримати зброю в руках”.

Оксана: “Вчилися на практиці дотримуватися норм безпеки та розвивали практичні навички. Дуже цікаве заняття, велика подяка організаторам і викладачу, дуже корисна інформація”.

Олексій: “Все, як завжди, круто та актуально. Дуже корисно було потренуватись зі зброєю в стійці. З нетерпінням чекаю наступних занять!”

Світлана: “Цей досвід був цікавим від початку і до кінця, для мене було все нове. Захід організовано на вищому рівні. Дякую”.

Аліна: “Бажаю всім знайти себе і досягнути своїх цілей. Тренінг був дуже корисним і пізнавальним. Дякую. Мирного неба нам всім”.

Приєднуємося до побажань учасників і вчергове дякуємо Донецькому державному університету внутрішніх справ за плідну співпрацю, бездоганну роботу інструктора та матеріально-технічну базу для занять.

Разом із тим, продовжуємо формувати нові групи з основ вогневої підготовки за підсумками реєстрації, що відбулася наприкінці квітня. З кожним, хто подав заявку, зв’яжеться телефоном волонтер Центр готовності цивільних. Кривий Ріг та узгодить деталі участі.