Ви дійсно виховуєте в людях юдей, відкриваєте очі на цінності зовсім з іншої сторони

Багато гарних слів сказано. Ви – молодці! Все круто! Я в захваті від масштабності ваших напрямів для розвитку особистості та запалу в очах команди Культурно-громадський центр ШELTER+. Дякую за доступність і лаконічність донесення необхідної інформації! Дякую за надання такої можливості навчатися та розвиватися далі. Дуже сподіваюся, що ваш досвід та набуті знання спрацюють і в Нововоронцовській ТГ. (Катерина, Нововоронцовка)

Хочу висловити величезну подяку усім людям, які дотичні до діяльності «ШЕЛТЕР+». Ви неймовірні та унікальні, ваша внутрішня сила та потік любові до людей здатен відкривати безмежні ресурси в середині кожного з нас. Ви надихаєте людей власним прикладом, ваша справа – це дійсно покликання.  Покликання допомогти людям мислити ширше, об’єднуватися та творити в тій сфері, яка «качає», яка твоя, яка і є покликанням. Мої відчуття від діяльності «ШЕЛТЕР+» ви дійсно виховуєте в людях людей, відкриваєте очі на цінності зовсім з іншої сторони. Можна довго говорити про цінності в філософському напрямку, але ви допомагаєте зрозуміти, що будь-яка діяльність починається з цінностей та стосунків.

 

Дякую вам за організацію «Школи змінотворців», вона дійсно стає ключовим інструментом у подальшій розбудові українського громадського суспільства  Наше суспільство кричуще потребує свідомих громадян з правильними цінностями, які готові активно робити зміни і водночас бути тими змінами вже зараз!

Дякую усім працівникам Центр підтримки ВПО «24» хостела та кухні, волонтерам за неймовірно теплий прийом, за смачну їжу та комфортні умови для сприйняття надважливих речей.

В саме серденько (Наталя, Зеленодольськ)

Мне понравилось всё, начиная от атмосферы здания и рабочих моментов, заканчивая вкусной кухни))

Понравился тот поток информации который Вы предоставили, и я уверен в будущей нашей слаженной работе в коллективе, спасибо! 🙏» (Михайло, Нововоронцовка)

Я дуже рада, що побувала в «Школі Змінотворців». Так круто мати сніданок, обід та вечерю, який готувала не ти дякуємо нашим поварам  за кілька днів отримали багато інформації, для перетравлення якої треба час, щоб правильно запустити роботу мозку. Дякую за завдання, робота над проблемами, фідбек, корекцію правильно формування своїх думок. Дуже сподобався Шелтер+. Особливість: незалежність від депутатів. Всі кімнати Шелтер+ особливі. Я візьму з собою кавери. Рок-кавери то любов. … А гра на барабанах … я й забула,що була втомлена. Моя родина зацінила б 100%.

Дякуємо за натхнені вихідні. Сподіваюсь це не остання зустріч і Ви допоможете нам з правильним поєднанням наших думок, для розвитку громади. Хочеться розширити свої інтелектуальні горизонти, тим самим допомагати іншим розвивати свої горизонти.» (Юлія, Зеленодольськ)

3-денне навчання в проєкті активізації Громадянського Суспільства «Школа Змінотворців» на новій локації – в благодійному хостелі Центр підтримки ВПО «24» для активних представників Нововоронцовської та Зеленодольської ОТГ.

За ці три дні навчання, ми ознайомились з основами розуміння побудови громадянського суспільства, волонтерства, лідерства, командної роботи, цінностей та проєктного менеджменту, на основі 20-річного досвіду роботи Культурно-громадський центр ШELTER+.

#Стоїмо до перемоги разом!

✅ Весняна Школа Змінотворців. Долучайтесь до волонтерства: https://forms.gle/axkim4ZibnCtnt9S9

проєкт: Культурно-громадський центр ШELTER+ (44 квартал, вул. Джона Маккейна, 28).

за підтримки: National Endowment for Democracy Національний фонд на підтримку демократії