Завдяки співпраці з Friedrich Naumann Foundation for Freedom Ukraine, що забезпечила транспортні та матеріальні витрати, продовжуємо навчати мешканців нових куточків нашої області.

На черзі — Жовті Води, куди у рамках проєкту “Центр готовності цивільних. Кривий Ріг” від БО “Благодійний фонд Сергія Притули” прибула команда “Об’єднання Відповідальних Громадян“.

У містечку, що розташоване за півгодини їзди від крайньої північної точки Кривого Рогу, органічно переплелися видатні пам’ятки козацької доби із промисловою сучасністю. Теперішні Жовті Води славні волонтерством і багатьма своїми синами на фронті.

У місті, як і всюди, є потреба у базовому навчанні з першої домедичної допомоги. Такий тренінг провела інструкторка центру “КоЛеСо” Кривий Ріг Тетяна Карнаух.

Протягом заняття тривалістю понад 2 години учасники засвоїли в теорії та відпрацювали надання допомоги за алгоритмом “Кров — Легені — Серце”, та отримали відповіді на численні запитання.

Тренінг був розділений на тематичні блоки з порятунку на полі бою та надання першої домедичної допомоги у цивільному житті.

Так розпочав свою роботу “Центр готовності цивільних. Жовті Води” — очікуємо на нові корисні тренінги й нових гостей.

Дякуємо жовтоводцям за теплий прийом:
Представникам Церкви “Живі води” — за реєстрацію учасників, приміщення та організацію у день тренінгу
Представникам Sibs Coffee — за смаколики
Всім разом — за змістовну екскурсію містом