Фонд Говарда Баффета за координації та сприяння Програма DOBRE у співпраці з Об’єднання Відповідальних Громадян надав 33 електрогенератори для громад Дніпропетровської області.

Прилади розподілені наступним чином.

– Криворізький район:
2 генератори — до Криворізького державного педагогічного університету (1 потужністю 33 кВА та 1 потужністю 88 кВА)
4 генератори передані до Глеюватської об’єднаної територіальної громади (2 потужністю 33 кВА та 2 потужністю 88 кВА)
1 генератор буде використовуватися у Софіївській ОТГ (потужністю 33 кВА)

– Нікопольський район — особливий біль нашого регіону, де постійні артилерійські обстріли руйнують комунікації. Громади району теж не лишилися без допомоги: доправлено генератори до Мирівської та Червоногригорівської ОТГ, у планах — Марганецька, Томаківська та Першотравневська громади.

Генератори будуть використовуватися на об’єктах критичної інфраструктури та закладах соціальної сфери, щоб допомогти у реагуванні на надзвичайні ситуації.

“Вдячні ГО «Об’єднання відповідальних громадян» за співпрацю та активну роботу з аналізу і вивчення потреб громад. А завдяки діяльності USAID – US Agency for International Development, яка окрім реалізації численних програм міжнародної технічної допомоги, залучає в Україну партнерські американські благодійні організації, зокрема Фонд Говарда Баффета, ця допомога стала можливою”, — відзначив заступник голови Глеюватської ОТГ Дмитро Гурєєв.

Працюємо далі. Пройдемо осінь й зиму гідно.