Якщо ви бажаєте отримати первинні навички поводження з вогнепальною зброєю або пригадати вже наявні, запрошуємо на тренінги з основ вогневої підготовки. Курс складається з двох занять — теоретичного і практичного.

Тренінги проводяться у рамках проєкту «Центр готовності цивільних. Кривий Ріг» БО «Благодійний Фонд Сергія Притули». Заняття у Кривому Розі організовані у співпраці з ГО «Об’єднання Відповідальних Громадян».

На сьогодні вже успішно проведено такі тренінги для 11 груп. Зважаючи на велику кількість охочих, оголошуємо новий набір.
Що передбачається?
Перша зі сформованих груп розпочне навчання 28 квітня о 16:00 з повторним заняттям рівно за тиждень
Тривалість кожного із занять — близько 2 годин
Учасники дізнаються про види зброї та її будову, прийоми та правила стрільби, основи поводження зі зброєю та законодавство з обігу та використання зброї.

Вхід — вільний внесок до БО «Благодійний фонд Сергія Притули».

Зазначимо, що інструктор є носієм офіцерського звання, залучений до оборони України й може бути викликаний на службу в будь-який час. Про можливі зміни у розкладі занять вам повідомлять наші волонтери.

У зв’язку з нормами безпеки, місце проведення не вказуємо публічно — його також повідомить відібраним учасникам наш волонтер.
Аби долучитися, потрібно:
1. Заповнити форму за посиланням
2. Чекати дзвінка від волонтера

До зустрічі на навчанні!