Набір на консультації триває. Наразі діє три напрямки:

Аби зареєструватися, заповніть, будь ласка, форму, клікнувши на потрібний вам напрямок.

Індивідуальні та групові психологічні консультації — можливість поділитися своїми переживаннями і отримати повне прийняття, бути вислуханими й почутими, побачити новий шлях зцілення й вирішення проблем.

«Найчастіше люди звертаються з запитами, з якими я маю справу в роботі і поза цим проєктом, — розповідає психологиня Євгенія Журавель, яка веде консультації, — Це емоційне напруження, апатія, тривога за майбутнє, за свою безпеку, за повернення членів родини, які зараз у війську, до нормального життя після війни.

Те, що з нами відбувається зараз, виходить за межі поняття про нормальний людський досвід, — продовжує Євгенія, — Коли ми не можемо з чимось упоратися, ми часто починаємо думати, що з нами щось не так, бачити світ навколо через сірий фільтр. Поділившись на груповій консультації своїми емоціями і зрозумівши, що інші люди переживають те ж саме, ми звільняємося від упереджень щодо себе і можемо розділити з іншими ту важкість, яка на нас тисне.

Завдяки арт-терапії, яка використовується у груповій роботі, ми отримуємо доступ до складних несвідомих переживань людини і можемо м’яко з ними працювати, дозволяючи їх прожити, усвідомити і знайти те, що допомагає з ними впоратися».

Дякуємо за довіру й тішимося, що можемо допомогти нашим захисникам, захисницям і їхнім родинам. У наступних постах розповімо детальніше про юридичні консультації. Проєкт втілюється за підтримки The German Marshall Fund of the United States.