Організації громадянського суспільства, зацікавлені у зрозумілому та інклюзивному процесі відновлення, мають намір провести кілька регіональних подій наживо, щоб обговорити ситуацію та визначитися з позицією громадянського суспільства щодо участі у відновленні.

Раніше багато всеукраїнських і регіональних ОГС підписали та долучилися до «Луганської декларації», де визначилися з принципами та вимогами до держави. Зараз активно тривають галузеві обговорення публічних політик — від економіки до соціального напрямку.

Перший регіональний форум, де ініціативна група проєкту «Голос громадянського суспільства в формуванні та реалізації плану відновлення України» («Луганська декларація») поділиться ситуацією та обговорить з місцевими громадськими діячами і активістами можливості здійснювати громадський вплив на відновлення та виробити спільний план дій, відбудеться в Кривому Розі 19 березня з 11 до 17 години.
Проєкт адмініструється Агенцією з відновлення та розвитку (ГО «Агентство Ефективних Рішень») за підтримки European Endowment For Democracy (EED)
Керівник проекту — Андрій Длигач
Координують процеси — Олександр Солонтай та Валерій Пекар.

Організовує форум у Кривому Розі — Об’єднання Відповідальних Громадян.

Список ключових спікерів уточнюється і буде оновлюватися на цій сторінці.

До участі запрошуються представники організацій громадянського суспільства, зацікавлені у підготовці та реалізації плану відновлення та модернізації України, а саме об’єднання активних громадян, неприбуткові організації, волонтерські групи, аналітичні центри, громадські організації, благодійні фонди, професійна та галузеві асоціації, підприємницькі спільноти, творчі об’єднання, спортивні, культурологічні, мистецькі організації, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків, органи самоорганізації та їх асоціації, батьківські комітети, органи студентського самоврядування тощо.

Участь – безкоштовна, обов’язкова реєстрація.

З міркувань безпеки місце проведення форуму поки не повідомляється, а також оргкомітет забезпечить персональний відбір учасників.

Після реєстрації, якщо ваша участь буде підтверджена, вам надійде персональне запрошення, де буде вказане місце проведення і більше деталей. Обід, кава-брейки і укриття забезпечують організатори форуму.