Таємнича напівтемрява тиру. Холодна сталь пістолета в руках. Звук пострілу — гучний, від якого здригаєшся навіть у тактичних навушниках. Захват від влучення в ціль. Індивідуальний “почерк” кожного стрільця — хтось цілить у імпровізовану “голову” мішені, хтось нижче.

Неповторна атмосфера занять із практичної стрільби доступна учасникам, що раніше пройшли 2 тренінги з основ вогневої підготовки.

Звісно ж, це не про “піфи” з “пафами”. Кожен із 25 пострілів вимагає виваженої підготовки. Мова про стійку, а також чітку послідовність маніпуляцій зі зброєю — заряджання пістолета, прицілювання, безпечне перезарядження.

Приємно, що курсанти значно зросли в уміннях протягом 2-годинного заняття. Справа робиться без поспіху, результативно й безпечно.

Курс буде продовжено.

Тренінги з практичної стрільби в рамках проєкту Центр готовності цивільних. Кривий Ріг стали можливими у співпраці ГО “Об’єднання Відповідальних Громадян” та БО Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation за організаційної та матеріально-технічної підтримки Донецького державного університету внутрішніх справ.