Навіть якби війна закінчилася просто зараз, ми вже маємо безліч її наслідків, з якими доведеться жити далі і які не виправлять репарації. Повернувши всі свої землі та отримавши репарації, ми не повернемо життя і здоров’я людям, які пожертвували ними заради перемоги. Але ми можемо й повинні шанувати пам’ять про полеглих і гідно віддячити та допомогти тим, хто повернувся зі щитом.

Робити це слід уже зараз, а не після війни — невідомо, скільки вона триватиме, але наслідки її відчувають усе більше людей, і все гостріше.

Центр відновлення військових та цивільних, який ми плануємо відкривати у Кривому Розі — місце, де наші захисники, захисниці та їхні родини зможуть упоратися з новими викликами, які постануть після повернення з поля бою.

Що передбачається?

  • Фізична реабілітація для військових, що отримали поранення — фізіотерапевтичні процедури з використанням сучасного обладнання, ЛФК, басейн.
  • Психологічна допомога військовим, які отримали тяжкий досвід, та їхнім сім’ям.
  • Соціальна реабілітація — допомога з інтеграцією у спільноту, навчанням, працевлаштуванням.
  • Арт-терапія та культурно-мистецькі активності як частина психологічної та соціальної реабілітації.

Після перемоги Центр відновлення зможе стати місцем, де підтримку знайдуть усі громадяни, чиє життя змінила війна.

Усі організаційні процеси вже запущено. Нагадуємо, що для придбання будівлі, де базуватиметься Центр, необхідно 65 000$. З цієї суми ми зібрали вже понад третину — 25 тисяч, за що безмежно всім вдячні. Проте попереду багато роботи, і ви теж можете зробити свій внесок у неї, у майбутнє нашого міста та країни.

Реквізити та детальніша інформація — за посиланням.

Дякуємо всім, хто будь-яким чином допомагає нам у цій справі.