Формальності, звичайно, значно менш важливі, ніж позитивний досвід співпраці, близькі цінності і спільні цілі. Але, якщо хочемо йти далеко і робити велике – без них не обійтися. Тож радо інформуємо, що в масштабний проєкт запуску Центру відновлення військових і цивільних ми рушаємо разом із Благодійним Фондом Сергія Притули, про що підписали відповідний меморандум.

«Для нас цей фактор є вагомим підтвердженням правильності непростого рішення, — говорить голова Об’єднання Відповідальних Громадян Анна Ємельянова, — Ми розуміємо, що з нуля запустити стійку інституцію, та ще й в умовах війни, є дуже непростою задачею. Тому ми будемо об’єднувати зусилля з тими, хто розуміє важливість реабілітації постраждалих у результаті війни, і хто може підсилити проект. Віримо, що Фонд Притули, чиї дії надихають багатьох у ці непрості часи, дасть приклад і поштовх іншим».

Тим часом, робота над проєктом триває, ми працюємо над викупом будівлі для Центру відновлення і закликаємо підтримати нас у цьому масштабному зборі.