Найкраща нагорода для нас — ваша довіра, а тепер ми маємо ще одну — від Доступно.UA! Дякуємо!

Нагорода [Відкриті двері] присуджена тим, хто допомагає українцям з інвалідністю та маломобільним групам населення під час повномасштабної війни. Працівники Об’єднання Відповідальних Громадян з моменту вторгнення росії в Україну організували евакуацію близько 600 представників маломобільних груп разом із сім’ями — у співпраці з друзями й колегами ГО “РУХ БЕЗ МЕЖ“.

Серед 10 лавреатів ми маємо честь знаходитися в одному списку з такими організаціями, як Rescue Now та ВОСТОК-SOS — знімаємо капелюха перед колегами! Велика радість і красномовний показник нашої майбутньої перемоги — те, що в такий скрутний час некомерційні організації не лише виконують свою роботу, а й можуть підтримувати одне одного. Дякуємо Доступно.UA за надважливу роботу!

Церемонія нагородження відбулася 9 грудня у Києві, в MacPaw Space. Відключення світла не змогло зіпсувати ні настрою, ні атмосфери для людей, об’єднаних спільною метою. Представником ОВГ під час церемонії виступив член ГО “Об’єднання Відповідальних Громадян” Сергій Чехла.

“Дуже приємно бачити, скільки роблять благодійні та громадські організації. Масштаб людської взаємодопомоги — вражає. Українці допомагають українцям — щиро й безкорисливо, й саме це освітлювало нашу зустріч, а відключеннями нас уже не злякаєш”, — відзначив Сергій.

Ще раз дякуємо усім причетним! Ми рухаємося в напрямку перемоги незалежно від того, хто яким чином пересувається, й лише підтримуючи одне одного, ми не зіб’ємося зі шляху та досягнемо мети.

Окреме спасибі команді Доступно.UA за світлини.