Друзі, дякуємо всім, хто долучилися до вчорашньої події та провели час разом із нами!

В рамках проєкту КОНТУР у Кривому Розі виступили Стас Корольов із гуртом та дует warнякання (Антон Слєпаков і Андрій Соколов). Концерт відбувся у культурно-громадському центрі ШЕLTER+.

Окрім нетривіальної живої музики та авангардної сучасної лірики, гості мали змогу почути історії громадських діячів та діячок про формування та розвиток спільнот. Співзасновник ШЕLTER+ Роман Морозов прочитав міні-лекцію про актуальність філософії Григорію Сковороди й те, як його тези сьогодні допомагають людям єднатися навколо спільних цінностей.

Євгенія Відіщева — театральна режисерка та продюсерка Vidlik Projects — розповіла про мистецькі проєкти для дітей та підлітків. Ще до повномасштабної війни Євгенія почала працювати з дітьми з українського Сходу й поділилася унікальним досвідом, набутим серед людей, котрі познайомилися з реаліями війни значно раніше за нас — і подорослішали раніше, ніж мали. Мистецтво допомагало дітям тоді — і продовжує бути потрібним зараз.

Від Євгена Гончарова — співзасновника клубу Module — ми дізналися, як бажання слухати якісну музику виростає у великі спільні ініціативи. Разом із однодумцями Євген не лише заснував альтернативний мистецький майданчик у Дніпрі, але і власний музичний лейбл, а також під час війни провели для людей масштабне свято Дня міста у дніпровському метро. Й саме ці люди, з якими Євген розділив свій творчий шлях, прийшли на допомогу, коли його дім постраждав від прильоту.

Дякуємо митцям та організаторам за цей ковток свіжого повітря у важкий час!

Під час заходу гості робили добровільні пожертви. Усі кошти підуть на облаштування центру соціально-культурного відновлення військових і цивільних, який Об’єднання Відповідальних Громадян планує незабаром відкривати.