Об’єднання Відповідальних Громадян, провівши велику підготовчу роботу, запускає заклад, який буде займатися реабілітацією поранених військових і цивільних, що постраждали від бойових дій. За нашим задумом, це буде комплексна інституція, яка надаватиме допомогу в реабілітації:

  • фізичній;
  • психологічній;
  • соціальній

Ми розуміємо, скільком хлопцям і дівчатам доведеться відновлюватися після різного роду поранень, виходити з депресій і долати посттравматичний синдром, шукати собі нову роль і місце в житті.

Ми хочемо бути поруч і фахово допомагати, й уже гуртуємо навколо цієї ідеї якісну команду. Вважаємо, що це те найменше й одночасно найважливіше, що ми можемо зробити для тих, хто боронить нас із вами, ризикуючи життям і здоров’ям.

Маємо чудову новину: в нас УЖЕ Є домовленість про серйозний ресурс, який ми зможемо залучити. Впевнені, що подібних новин буде багато.

Вже найближчим часом ми придбаємо окрему будівлю під цей заклад і почнемо роботи з реконструкції та переобладнання. Паралельно, як тільки буде досягнуто остаточних домовленостей, ми будемо знайомити вас із серйозними партнерами, які долучаться до цього проєкту.

Ми шукаємо тих, хто піде з нами далеко й надовго, але зацікавлені і в тих, хто надасть хай разовий, але вагомий поштовх. Звичайно, будемо звертатися і до вас, українців, а насамперед криворіжців, по допомогу різного роду. Адже ця ініціатива може стати одним із явищ, яким наше місто буде пишатися.

Якщо ця ідея резонує з вашими вміннями і бажаннями, й ви готові заради неї на серйозні зусилля, дайте нам знати, написавши Юлію Морозову, і ми з вами зв’яжемося!

Лишаємося на зв’язку.
Продовження історії — вже незабаром.