Достатньо, щоб запустити проєкт з реєстрації ВПО та постраждалих від війни осіб на міжнародну грошову допомогу.

Кривий Ріг — донедавна прифронтове місто. Наш регіон прихистив тисячі внутрішньо переміщених осіб. Дехто самостійно не зміг оформити допомогу. Хтось навіть не знав про таку можливість!

Тож відкриття цього “вікна можливостей” у Кривому Розі було очікуваним.

Партнерами виступають великі міжнародні організації з Консорціуму Реагування (США) та УВКБ ООН. Своєю чергою, багато цих процесів в Україні координує благодійна організація Право на захист, в партнерстві з якою й було реалізовано цей проєкт.

Заявки на допомогу оформлювалися за двома напрямками:
Під кожен із напрямків було створено офіс та сформовано команду. Серед працевлаштованих — “нові криворіжці”, ті самі внутрішньо переміщені особи.

Офіси перетворилися на “мурашники”, де кожен знав, що на нього покладено, і старанно працював на результат.
Були опрацьовані тисячі дзвінків. Надалі у разі, якщо людина могла претендувати на допомогу, її запрошували до офісу та допомагали в оформленні документів.

Ми вдячні сильним і креативним Євгену Павлову та Анні Ємельяновій, що очолили офіси й змогли налагодити роботу команд до автоматизму.

Ми вдячні потужним командам однодумців, що працювали не покладаючи рук, деінде понаднормово, але злагоджено й результативно.
І, звісно, ми раді, що у нас вийшло. Було зареєстровано заявки від 7000 громадян.

Кожен, хто відвідав один з офісів та оформив необхідні папери — в першу чергу, українець, який потребував підтримки. Цього вдалося досягти завдяки спільним зусиллям закордонних друзів України та злагодженій роботі місцевих команд.

Приємно в результаті отримувати повідомлення від партнерів: “Ваші люди фантастичні. Щиро Вам дякуємо за таких надійних та професійних колег”.