Ви бачили багато таких закликів, і побачите багато ще. Але прямо зараз прямо для цього конкретного підрозділу, враховуючи задачі і погодні умови, які змінюються, треба критично і терміново!

Безпілотні літальні апарати (БПЛА) – це “очі” бійців. Безпілотники дозволяють економити час, розширюють можливості, допомагають отримувати інформацію в режимі реального часу. А найголовніше – підрозділ з БПЛА на озброєнні значно зменшує ризики для особового складу. Відповідно, розвиток флоту дронів – це не тільки допомога нашим збройним силам, а й можливість зберегти життя солдатів!

Не є секретом, що часто в аеророзвідці використовують звичайні цивільні дрони. Так, вони дешевші. Натомість, вони є вразливими до роботи засобів радіоелектронної боротьби, а тому – стають звичайним витратним матеріалом. До того ж, важливим фактором є зима, яка наближається, і яка змінить багато в умовах цієї війни. Але на цьому зупинимося, бо певну інформацію важливо тримати в секреті. Але ми дуже ретельно пропрацювали зі спеціалістами-практиками потреби і впевнені, що зараз це важлива і термінова закупівля.

Тож маємо це зробити!

І така можливість є. Зокрема, для хлопців, що воюють у складі Криворізької тероборони та потребують перших “крил” для їх підрозділу.

Про що мова? Це – комплекс із двох “літачків” та станції керування. Його переваги:
– Стійкість до перешкод ворожих ЗРЕБ
– Велика тривалість та дальність польоту
– Якісна камера

– Простота поводження та зносостійкість

Виробник надав чергу, гарантує своєчасне виконання замовлення і навчання пілотів.
Вартість комплексу – 400000 гривень.
Здійснити пожертву на потреби воїнів можна за реквізитами:
ГО “Об’єднання Відповідальних Громадян”
ЄДРПОУ 39507416
UA203052990000026006040403147
Або здійснивши переказ на картку: 5169 3305 3014 2618
В призначенні платежу просимо зазначити: “На БПЛА для криворізької тероборони”

Свою роботу наші земляки, для якого робимо збір, зараз виконують на півдні, звільняючи села і містечка Херсонської області. Воюють з перших днів вторгнення. Більшість із них – ветерани АТО/ООС.

Давайте збільшимо можливості наших бійців і допоможемо зібрати необхідні кошти. З маленьких дій складається велика Перемога!