Кривий Ріг оминули активні бойові дії, але відлуння війни чути постійно. Лишаються ризики “прильотів”, вибухонебезпечні “знахідки” у громадських місцях тощо.

Ми би воліли, аби ніхто з подібним не стикнувся, проте базові навички тактичної медицини у воєнний час необхідні кожному. Не завадять такі знання й у мирному житті.

Продовжуємо цикл навчань, що проводяться у рамках проєкту «Центр готовності цивільних» БО Благодійний Фонд Сергія Притули / Serhiy Prytula Charity Foundation.

Цього разу маємо для потенційних учасників сюрприз. Наш новий лектор має досвід роботи парамедиком в зоні АТО/ООС (Авдіївка, Піски) та величезний багаж прикладних знань з ухилом в реалії бойових дій.

Що варто знати?
– Тренінг відбудеться у суботу, 12 листопада
– Початок о 10:00
– Тренінг передбачає одне заняття тривалістю 4 години
– Учасники навчаться базовим прийомам тактичної медицини, правилам та способам використання елементів військової аптечки; дізнаються про види травм і кровотеч та правильні дії в таких випадках (зокрема, з використанням тампонад і турнікетів).

Вхід – довільний внесок до БО «Благодійний фонд Сергія Притули».

Зазначимо, що інструктор перебуває на військовій службі й може бути раптово викликаний на завдання. Про можливі зміни у даті та часі вам повідомлять наші волонтери.

Керуючись нормами безпеки, місце проведення не озвучуємо заздалегідь – його також повідомить учасникам наш волонтер.

Як взяти участь? Слід заповнити форму: https://forms.gle/G71R9GsikTyJcvUC6 та чекати дзвінка.

Долучайтеся!