На війні час летить швидко. Ніби ще вчора (а насправді — у березні) Денис Дубов та волонтери Ukrainian Bike Family, Об’єднання Відповідальних Громадян й інших організацій почали виробництво “димів”.

Тоді це були одиничні екземпляри та невпинні експерименти з пошуку найкращого хімічного складу.

Зараз — справжнє виробництво з безперервним циклом поставок сировини, фіксованими етапами створення, відвантаженням у потрібні дати.

Результат красномовний: близько 13000 шашок вже поширені серед військових підрозділів по всій лінії фронту.

Маючи такі вироби, воїни можуть виконувати безліч різноманітних задач у рамках наступу, оборони, організованого відходу, евакуації поранених, диверсій в рашистських тилах.

Попит на “дими” є, а тому Денис Дубов із командою постійно знаходяться в пошуку компонентів для шашок. Нещодавно було придбано більш ніж півтонни парафіну. Нині є потреба у цукровій пудрі та селітрі.

Зокрема, наявних запасів селітри вистачить до кінця тижня. За підрахунками волонтерів, півтонни калійної селітри мають коштувати 42000 грн.

Якщо ви маєте змогу допомогти у придбанні матеріалів для димових шашок, волонтерський осередок буде вам дуже вдячний. Зробити це можна за реквізитами:
Приват
4149439018771208
Моно
4441114425846290

Також цінується:
– Допомога у поширенні інформації про діяльність волонтерського центру
– Особиста участь у виробництві “димів” (щоб долучитися, пропонуємо зв’язатися з Денисом Дубовим за телефоном +380977162801)
Разом ми здатні на більше!