У співпраці з Благодійним фондом Сергія Притули продовжуємо доставляти спеціальні медичні ліжка до однієї з лікарень, куди часто привозять поранених військовослужбовців. На початку вересня передали першу партію, й друга не забарилася.

На жаль, багато років ніхто не приділяв достатньої уваги матеріально-технічному забезпеченню лікарень, особливо провінційних. Деякі з них повністю переорієнтовуються на роботу з пораненими бійцями, й до вищезгаданої установи тепер везуть не лише військових, а й цивільних з інших місць.

“Було приємно побачити, що ліжка з першої партії працюють, через що і пацієнти, і персонал страшенно задоволені”, — ділиться враженнями Юлій Морозов. Якісне лікарняне ліжко — це не просто про базовий комфорт, а й про якість реабілітації хворих і поранених, про можливість ефективніше надавати їм допомогу та необхідний догляд.

Щоправда, нова партія ліжок надійшла без матраців. Якщо ви раптом маєте матраци, котрі згодяться в якості лікарняних, та готові пожертвувати — будь ласка, напишіть нам. Будемо також вдячні за поширення інформації — можливо, саме серед ваших друзів є люди, котрі зможуть допомогти нам у важливій справі.