На початку березня розмірене життя на півночі Херсонщини було перервано — сюди дістався ворог. Через бої було зруйновано товарні ланцюжки у цій місцевості.

Про роботу крамниць та аптек не йде мова. Мало хто забажає везти товар та утримувати приміщення під свист куль та гупання артилерії.
Тим не менш, не варто забувати, що в прифронтових селах лишаються мешканці. Їх потреби нікуди не зникли. Найкритичніша з них — у медичних препаратах. Йдеться як про хронічні захворювання, так і про гострі.

В межах проєкту “Підтримка внутрішньо переміщених осіб та мешканців Кривого Рогу” передали до сіл Високопільської ОТГ медикаменти.
Більш ніж 40 громадян отримали із рук представника “Об’єднання Відповідальних Громадян” Тараса Грузіна препарати наступних категорій:
– для лікування серцево-судинних захворювань
– для нормалізації артеріального тиску
– протизастудні засоби
– засоби для стабільної роботи шлунково-кишкового тракту (для нирок, печінки тощо)
– для хворих на цукровий діабет

Бачити, як радо громадяни зустрічають волонтерів, давати людям розуміння того, що про них не забули і вони потрібні — безцінно.
Працюємо далі заради перемоги та відновлення мирного побуту звільнених земель.

Проєкт здійснюється за підтримки Європейського Союзу (European Union in Ukraine, Eastern Partnership Civil Society Facility) та виконується ГО “Об’єднання Відповідальних Громадян“.