Для окупантів поранені — відпрацьований матеріал, хоча це не єдине, чим вони від нас відрізняються. Для нас наші поранені бійці — герої, котрі вчинили подвиг заради спільного майбутнього, тож і піклуватися про них — спільний обов’язок українців.

Маленькі провінційні лікарні не були готовими до великої страшної війни. І в мирний час їм бракувало забезпечення, і зараз це відчувається особливо гостро. На другому фото ви можете побачити, як мебльовані більшість палат в одній з лікарень, куди везуть поранених військовослужбовців. Гадаємо, усі розуміють, наскільки комфортні умови важливі для успішного одужання, особливо при важких пораненнях.

Проте завдяки нашій з вами згуртованості, маленькі лікареньки у прифронтових регіонах можуть покращувати свій матеріально-технічний стан — навіть у такі важкі часи. Разом із Благодійним фондом Сергія Притули ми передали першу партію лікарняних ліжок європейського виробницства одній із таких установ. Усього ліжок буде 50, якісних та сучасних — в масштабах лікарні це суттєве покращення умов для поранених героїв.

Продовжуємо працютвати! Велике спасибі всім, хто нас підтримує — разом ми можемо більше!